089 772 139
Menu

Cruises vanuit Miami naar Caribisch gebied

Info

Miami is niet alleen 's werelds drukste cruisehaven - met een ongeëvenaard aantal mogelijkheden aan bestemmingen en cruiselines- het is tevens ook een van de meest iconische badplaasten op aarde. Of Miami nu uw haven van inscheping, ontscheping of een havenstation halverwege de cruise is, het is onwaarschijnlijk dat u overal tijdens uw cruise een stad zult tegenkomen die zó veel verschillende smaken aanspreekt: van shopaholics tot watersporter en nog véél meer.

Foto

Impressies cruisehaven Miami

  • mooie kleur zee in Miami
  • South beach in Miami
  • Miami beach
  • mooie kleur zee in Miami
  • South beach in Miami
  • Miami beach
Miami to do

Miami South Beach boulevard volop jetset

South Beach, ook wel Miami Beach is het bekendste strand van Miami  en heeft u vast wel eens in een Amerikaanse film voorbij zien komen. South Beach is een zeer lang strand met bijzonder leuke plekjes Sunny Isles Beach, Surfside en Bal Harbour Beach. Het jetset gevoel zorgt voor een speciaal sfeertje. Tijdens een avond cocktails drinken op de boulevard kijkt u met alle extravagante mensen en auto's uw ogen uit.

Art Deco District

Het Art Deco Historic District is een stadsdeel bij South Beach waar Art Deco en Streamline architectuur het straatbeeld bepalen.
Ocean Drive is een absolute must voor een wandeling en een drankje.

Vaar langs de rich and famous in Biscayne Bay

Huur een bootje vanaf Bayside Marketplace en vaar langs de imposante villa's. U kunt uw boottocht ook uitbreiden. Zo kunt u vanaf de boot ook zwemmen en snorkelen.

Dagje winkeelen in Miami Shopping Malls

Miami staat dan wel bekend om haar zonovergoten stranden. Het kan er ook flink tekeer gaan en hevig regenen. Mocht dat tijdens uw verblijf het geval zijn, dan mag dat de pret zeker niet drukken. Dit is zelfs een uitgelezen kans om één van de populaire mega shopping malls in Miami te bezoeken.

Welke cruiseroute?

Er zijn enorm veel cruises vanuit Miami, omdat er de Caribbean zo'n groot aantal ydillische bestemmingen te ontdekken zijn. We kunnen de Caribbean opdelen in verschillende subgebieden met elk hun eigen hoogteputen:

  • West Caribisch gebied met Grand Cayman, Mexico, Bahamas en Jamaica
  • Oost Caribisch gebied met toppers als St. Maarten en St. Thomas
  • Zuid Caribisch gebied met ongeëvenaarde prachteilanden in de Nederlandse Antillen (Aruba, Curacao en Bonaire)
spinner
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte van bijzondere cruises.
U kunt zich altijd afmelden van de Nieuwsbrief van C&O Travel. Zie ook ons privacybeleid.
Vergund Reisbureau CO Travel  VVR 

Vergund cruisereisburo Nr 7122